Poklon-pakiranja

Fjori Fôra proizvodi dostupni su i kao unikatni poslovni pokloni.
U ponudi su zasebna poklon-pakiranja s ekstra djevičanskim maslinovim uljem i bio začinima te darovni setovi s više proizvoda, čiji se sadržaj prilagođava željama i potrebama naručitelja i ima mogućnost personalizacije.
POKLON-PAKIRANJE BIO ZAČINA
Jedinično pakiranje odabranog Fjori Fôra začina, u posebno oblikovanoj kutijici s prostorom za ispisivanje posvete, odličan je izbor kao mali poslovni poklon ili znak pažnje namijenjen dragoj osobi.
POKLON-PAKIRANJE EXTRA DJEVIČANSKOG MASLINOVA ULJA
Blago pikantna, gusta, mirisava i slasna tekućina čije će zlatne kapi oplemeniti svaki kulinarski postupak i pretvoriti svako jelo u malo remek-djelo.

Ulje dobiveno izravno iz ručno branih plodova hvarskih maslina sorte oblica, prerađeno mehaničkim postupkom hladnog prešanja kako bi se sačuvali svi vrijedni izvorni sastojci. Količina pakiranje je 0,1l.

POKLON-PAKIRANJE FJORI FÔRA SET
Darovni set u kvalitetnoj tekstilnoj torbici, s logom vaše tvrtke na personaliziranoj kartici (compliments card). Zahvaljujući posebno oblikovanom nosaču, sadržaj torbice je modularan i može se mijenjati po želji - na primjer, može sadržavati maslinovo ulje u kombinaciji s 4 ili 8 kutija začina.

Želite li saznati više o vrhunskim proizvodima koji pružaju esenciju doživljaja života na dalmatinskome otoku ili poslati upit za vaše poslovne poklone, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail.